Om oss


Skogteknikk AS ble grunnlagt i 1985 av Olav Fladby da han dette året overtok importen av Rottne. Firmaet ble de første 5 årene drevet på Holstangen i Eidsvoll, drevet av Olav og Kari Fladby som fast ansatte. I 1990 ble firmaet flyttet «hjem» til en nyoppusset driftsbygning på gården Nitteberg i Gjerdrum. Her drives firmaet i dag hvor vi huser salgskontor og reservedelslager. Ole Thomas Fladby kom i 2005 inn som markedsansvarlig. De siste årene har Skogteknikk knyttet til seg flere avtaler om import og sitter nå på eksklusive avtaler med Rottne, Bracke, SP og Posch.

Service utføres ved hjelp av våre trofaste samarbeidspartnere som har tilgang på verksteder utvalgte steder i kundenes nærhet.

Vår visjon er at vi skal oppleves som den mest pålitelige, fleksible og serviceinnstilte skogsmaskinforhandler i Norge.

Olav Fladby

Olav Fladby - Daglig leder

Tok i 1985 over importen av Rottne Skogsmaskiner etter tidligere å ha vært salgssjef i Eik & Hausken AS.

Epost: olav@skogteknikk.no
Tlf: + 47 909 10 027 

Ole Thomas Fladby

Ole Thomas Fladby - Markedsansvarlig

Startet i stillingen mai 2003 etter å ha jobbet i Trysilfjellet og tatt utdannelse i skog ved Høgskolen på Evenstad og blitt «Bachelor of Marketing» ved Norges Markedshøyskole.

Epost: ole@skogteknikk.no
Tlf: +47 906 43 174

 

Kari Fladby - Kontor

Har vært med i driften av Skogteknikk sammen med Olav siden 1985.

Epost: kari@skogteknikk.no
Tlf: +47 907 75 063

 

Harald Johansen - Regnskap

Våre samarbeidspartnere på servicesiden

Jostein Bleka - Servicetekniker - Bleka Landbruksservice

Har samarbeidet med oss i Skogteknikk siden 1995 og har utviklet en meget god kunnskap om skogsmaskiner med dens datasys- temer. Jostein er stasjonert i Enebakk og håndterer i første omgang maskiner på sør-østlandet men er mobil også ut over dette.

Arne Berggaard - Servicetekniker - Hønefoss

Har lenge samarbeidet med Skogteknikk AS. Arne er stasjonert på Ask utenfor Hønefoss og vil i første omgang være behjelpelig med service på maskiner i Buskerud, Telemark samt sørlandet.

Ola Pettersson - Servicetekniker - Op Maskin

Har tidligere vært ansatt hos Catepillar avd. skog og er gjennom dette meget godt kjent med Iqan som styresystem og Dasa 4 som apteringssystem. Ola begynte samarbeidet med oss i Skogteknikk i april 2004. Han er stasjonert på Magnor og vil i hovedsak utføre service på maskiner som befinner seg i Hedmark, Oppland og Trønderfylkene.